Operational Coördinator

Opertional Coördinator

WIND – Alkmaar – 40 uur 

WIND BV  is een internationaal scheepvaartbedrijf met een specialisatie in logistieke dienstverlening aan de subsea-kabelindustrie. WIND verzorgt vanuit haar kantoor in Alkmaar wereldwijd transport, opslag en recovery van (subsea) kabels.

Door de sterke groei van projecten op met name de Pacific & Atlantic Ocean hebben wij binnen ons team plaats voor een enthousiaste:

Projectcoördinator

Als Projectcoördinator ben je samen met de andere coördinatoren onderdeel van het Cable Recovery team en verantwoordelijk voor alle facetten van het Cable Recovery proces. Hierbij kun je o.a. denken aan de planning van de recovery reizen, de logistiek, het laden en lossen van de recovery schepen, de begeleiding van de recovery schepen, de voor- en nacalculatie van de recovery activiteiten en bedenken en invoeren van innovaties op bestaande processen.

Jij bent een stuwende kracht bij de voorbereiding en uitvoering van de Cable Recovery werkzaamheden. Tijdens het laden en lossen van de recovery schepen ben je ter plaatse of vanaf kantoor de spil tussen de klant, de bemanning van de schepen, lokale agent, de verschillende andere WIND-afdelingen op het kantoor in Alkmaar en overige belanghebbenden.

Profiel:

  • Je hebt een maritieme opleiding op MBO/HBO niveau afgerond;
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, technisch inzicht, je kunt de juiste prioriteiten stellen en bent nauwkeurig;
  • Je bent flexibel, praktisch en inventief ingesteld;
  • Je bent communicatief vaardig en vlot in de omgang met klanten, subcontractors en collega’s;
  • Je werkt graag zelfstandig en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent bereid om regelmatig te reizen en voor een bepaalde periode in het buitenland te verblijven;
  • Je bent bereid om werkzaamheden binnen een team van internationale medewerkers te coördineren;
  • Je beheerst de Nederlandse (voertaal op kantoor) en Engelse taal (voertaal met schepen en meeste klanten) in woord en geschrift;
  • Je bent in bezit van Rijbewijs B;
  • Affiniteit met diverse softwarepakketten gericht op calculatie, GIS en documenten- /data beheer is een pré; 

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan met een grote diversiteit aan taken, ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing. Dit alles in een informele en open werksfeer met leuke en betrokken collega’s op de mooiste locatie in Alkmaar en de mooiste en avontuurlijkste plekken wereldwijd. 

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel druk dan op de “solliciteer” button en graag ontvangen wij je motivatiebrief en cv. Voor verdere inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Misha Hoekstra, misha@wind.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Cable recovery and recycling is a business with sustainability its core.”

Contact us

WIND provides full-service solutions for transport, handling and storage of subsea cables and flexibles, and cable recovery of subsea telecommunication cables. Contact us to find out what we can do for you.

Info@wind.nl

+31 (0)72 519 32 50

Main office: Oudegracht 164-168, 1811 CP Alkmaar, The Netherlands

Yard office: Concordiastraat 84, 1951 AS Velsen Noord, The Netherlands

13 + 7 =